Koop Koelslang, Radiatorslang, Koelwaterslang, Universele koelwaterslang, Radiateurslang universeel van de Buizen & slangen in de winkel
Merk
1
Model
2
Motor (type)
Motor (type)
3

Fabrikant van Koelwaterslang

FEBI BILSTEIN Koelwaterslang van hoge kwaliteit
MAPCO Koelwaterslang van hoge kwaliteit
VAICO Koelwaterslang van hoge kwaliteit
ATE Koelwaterslang van hoge kwaliteit
VAN WEZEL Koelwaterslang van hoge kwaliteit
Koelslang VALEO aan lage prijs
Koelslang TOPRAN aan lage prijs
Koelslang ELRING aan lage prijs
Koelslang SWAG aan lage prijs
Koelslang METZGER aan lage prijs

Koop Universele koelwaterslang voor auto goedkoop online

Leidingen voor het koelsysteem zijn bedoeld om van de radiator naar de motor te transporteren en terug, of naar het expansiereservoir. Fabrikanten geven geen specifieke levensduur op voor deze producten.

Belangrijke weetjes over de vervanging van leidingen in het koelsysteem

  1. Als deze componenten beschadigd zijn, kunt u sporen van koelvloeistof aantreffen onder het voertuig, en stoom van onder de motorkap. Men kan de specifieke geur van het koelmiddel opmerken in de passagiersruimte.
  2. De leidingen moeten vervangen worden in een servicecentrum. Onervaren doe-het-zelvers riskeren schade aan de componenten, zoals het overspannen van de klemmen. O-ringen en bevestigingen moeten samen met deze auto-onderdelen vervangen worden.
  3. Alvorens te beginnen, moet u alle elementen van het koelsysteem controleren op luchtdichtheid, zodat u ze indien nodig gelijktijdig kunt vervangen. U kunt de componenten in onze online winkel selecteren volgens de specificaties van uw voertuig. De specialisten van onze klantendienst geven u graag online advies.
  4. Als u niet enkel leidingen voor het koelsysteem aan een betaalbare prijs wilt kopen, maar ook hun levensduur wilt verlengen, gebruik dan enkel koelvloeistof aanbevolen door de fabrikant van uw voertuig. Bij ons kunt u goedkoop kwalitatieve autochemicaliën kopen.

Aanbiedingen Radiateurslang universeel autoonderdelen