Koop Koelwaterflens van de Buizen & slangen in de winkel
Merk
1
Model
2
Motor (type)
Motor (type)
3

Alle categorieën in Buizen & slangen catalogus

Fabrikant van Koelwaterflens

FEBI BILSTEIN Flens koelvloeistof van hoge kwaliteit
RIDEX Flens koelvloeistof van hoge kwaliteit
MAPCO Flens koelvloeistof van hoge kwaliteit
VAICO Flens koelvloeistof van hoge kwaliteit
VAN WEZEL Flens koelvloeistof van hoge kwaliteit
Koelwaterflens TOPRAN aan lage prijs
Koelwaterflens ELRING aan lage prijs
Koelwaterflens SWAG aan lage prijs
Koelwaterflens METZGER aan lage prijs
Koelwaterflens JP GROUP aan lage prijs

Koop Flens koelvloeistof voor auto goedkoop online

Koelvloeistofflenzen worden gebruikt om slangen met het koelvloeistofreservoir, de cilinderkop en andere onderdelen te verbinden. De levensduur van deze onderdelen wordt niet vastgelegd, maar ze worden vervangen wanneer de verbindingen hun luchtdichtheid verliezen.

Belangrijke weetjes over koelvloeistofflenzen

  1. De voornaamste symptomen van defecten aan koelvloeistofflenzen zijn druppels koelvloeistof onder de motorkap, en een hoger verbruik van koelmiddel.
  2. We raden aan om een koelvloeistofflens samen met een pakking te kopen, aangezien deze samen vervangen moeten worden. U kunt de pakking apart bestellen aan een lage prijs, of samen met het onderdeel. Het is ook aan te raden om tegelijkertijd nieuwe bevestigingen te installeren, aangezien bevestigingen kunnen oxideren en falen door lekken van vloeistof in het systeem.
  3. U kunt nieuwe flenzen zelf installeren, waarbij u de veiligheidsinstructies nauw moet opvolgen tijdens het afvoeren van de werkvloeistof. Hiervoor heeft u geschikte sleutels en een momentsleutel nodig. Reinig voor de installatie de resten van de oude pakking van de montagelocatie voor het onderdeel.
  4. De staat van het onderdeel hangt af van de kwaliteit van de gebruikte koelvloeistof. We raden u aan om deze in onze online winkel te kopen, aangezien we een ruim aanbod bieden van betrouwbare fabrikanten.

Aanbiedingen Koelwaterflens autoonderdelen