Koop Condensor airco, Airco radiator, Condensator airconditioning van de Airconditioning in de winkel
Merk
1
Model
2
Motor (type)
Motor (type)
3

Alle categorieën in Airconditioning catalogus

Fabrikant van Condensator airconditioning

RIDEX Airco radiator van hoge kwaliteit
STARK Airco radiator van hoge kwaliteit
VAN WEZEL Airco radiator van hoge kwaliteit
VALEO Airco radiator van hoge kwaliteit
JP GROUP Airco radiator van hoge kwaliteit
Condensor airco HELLA aan lage prijs
Condensor airco JAPANPARTS aan lage prijs
Condensor airco DENSO aan lage prijs
Condensor airco DELPHI aan lage prijs
Condensor airco PRASCO aan lage prijs

Koop Condensor airco voor auto goedkoop online

Radiatoren voor de airconditioning zijn bedoeld om de koelvloeistof af te koelen, zodat deze van gasvorm naar vloeibare vorm transformeert. Fabrikanten geven geen specifieke levensduur op voor deze componenten.

Belangrijke weetjes over de vervanging van radiatoren voor de airconditioning

  1. In vele gevallen is een symptoom van de zwakke staat van dit auto-onderdeel het spontaan uitschakelen van de airconditioning, of een zwakkere efficiëntie.
  2. De vervanging moet uitgevoerd worden door professionals. Als de koelvloeistof onjuist verwijderd wordt, bestaat er een risico op vergiftiging. Daarnaast moet het systeem onmiddellijk na de installatie van de component opgevuld worden met verse koelvloeistof, waarvoor een speciaal station nodig is.
  3. Het is aan te raden om de radiator voor de airconditioning in een online winkel samen met de filterdroger te bestellen, aangezien deze componenten als een set vervangen worden. Bij rexbo.nl kunt u deze en andere producten snel en goedkoop aanschaffen.
  4. Voorzichtig rijden kan de levensduur van dit auto-onderdeel verlengen. Het kan zelfs beschadigd worden na een kleine inslag op het voorste deel van het voertuig, zoals tijdens het parkeren. De component kan niet gerepareerd worden. Bovendien is het af te raden om deze zelf te ontmantelen of eraan te werken.

Aanbiedingen Condensor airco autoonderdelen